Menu Color:
Main Color:

 


Kivun hurma - urheilu olemassaolon todistuksena

Tuon tuostakin vihkiytymättömät tivaavat Samilta, mikä saa hänet pyöräilemään hyisen keskitalven kirpeässä pakkasessa, tai Euroopan sydänmailla. On aika vastata heille. Vastata kysymykseen miksi.  Lue lisää »

Karavaanarin visitaatio

Karavaanarit ovat luoneet löhöämisestä ja oleilusta salonkikelpoisen kulttuurin. Tätä kulttuuria he vaalivat petoksellisella keveydellä. 

Lue lisää »

Jäähyväisemme hukkuvat moottoritien jylinään

Silmämme ovat kyyneltyä, lausumme jäähyväiset. Tiemme erkanevat.  Lue lisää »

Nudismia kirkkomaalla

Elintasokuilu jäytää sisintäni. Hylätyltä näyttävä, maalista lohkeileva kirkko jättää poispyyhkiytymättömän, kavahduttavan muistijäljen. Saavumme Kroatiaan.  Lue lisää »

Kaikki täällä on uutta ja ihmeellistä, Italiassa

Nautimme säilykemaissia porvarillisen residenssin takarämeikössä.  Lue lisää »

Hän joka selätti uhkeat vuoristojonot yksivaihdepyörällä

Matkamme isähahmo Roni Puhdaskoski taittaa etappeja unikonpunaisella Dolan-ratapyörällään. Hän kutsuu tavanmukaisia maantiepyöräilijöitä himpun ylenkatsoisesti "vaihdemiehiksi" ja on muutoinkin aika eriskummallinen.  Lue lisää »

Elonmerkit laukaisevat kuolemanpelon

Raskaan ja näännyttävän ajopäivän jälkeen leiriydymme luvattomaan rämeikköön. Pelkäämme verannalla sirittävää aurinkopaneelia niin kuin pimeää pelätään.  Lue lisää »

Ensimmäinen päivä: Huimausta ja pahoinvointia

Iloa kylvävä näky - vanttera, risupartainen mieshenkilö nostaa räikkäliinoilla köytetyt matkatavaramme lentokoneen ruumaan ja hymisee.  Lue lisää »

There are no tags.

Ei kommentteja.